1. Κολλαγόνο (σκόνη)
  2. Κολλαγόνο (σκόνη)

    Τιμή3.00€

    Συσκευασία 5 γρ. που περιέχει Κολλαγόνο σε σκόνη (food grade, παρασκευασμένο από ψάρια).
    (Η τιμή περιλαμβάνει το Φ.Π.Α.)

    Άλλες Ονομασίες: -

    Ιδιότητες:
    ● Κάνει τα οστά σκληρά και εύκαμπτα.
    ● Προωθεί τη σύνδεση των κυττάρων των μυών.
    ● Αποτρέπει τη ζημία που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο.
    ● Αποτρέψει τις ελεύθερες ρίζες να βλάψουν το δέρμα.
    ● Προστατεύει και να ενισχύει τα σπλάχνα.
    ● Ενυδατώνει το δέρμα, έτσι ώστε διατηρεί την ομορφιά, μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες, κηλίδες ηλικίας, τα μαύρα στίγματα κ.τ.λ..
    ● Βελτιώνει το ανοσοποιητικό.
    ● Αναστέλλει τα καρκινικά κύτταρα.
    ● Ενεργοποιεί τους μυς.
    ● Θεραπεύει τη αρθρίτιδα και τους χρόνιους πόνους.
    ● Τρομερά αποτελεσματικό σε προβλήματα κατά της γήρανσης του δέρματος και κατά της εξάλειψης των ρυτίδων.
    ● Ενισχύει τις αρθρώσεις και τον καρδιακό μυ.
    ● Βελτιώνει το μεταβολισμό.
    ● Αυξάνει την πνευματική ικανότητα.
    ● Δίνει ελαστικότητα και την αντοχή των τενόντων και των συνδέσμων.
    ● Εμποδίζει την ανάπτυξη της οστεοπόρωσης και της οστεοαρθρίτιδας.
    ● Οδηγεί σε βελτίωση της ανάπτυξης και τη δομή των μαλλιών και των νυχιών.

    Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:
    Το κολλαγόνο (από ψάρια) εξάγεται από ψάρια υψηλής ποιότητας, με τη χρήση σύγχρονης βιολογικής τεχνολογίας. Η σκόνη κολλαγόνου είναι υψηλή καθαρή λευκή σκόνη, διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά των πρώτων υλών (ψαριών) και δεν περιέχει κανένα πρόσθετο παράγοντα.

    Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συστατικά στοιχεία του συνδετικού ιστού του ανθρώπινου οργανισμού. Το κολλαγόνο υπάρχει στο δέρμα, τους τένοντες, στους χόνδρους, τους συνδέσμους και τα οστά.

    Η γήρανση του δέρματος σχετίζεται με τις μεταλλαγές στο κολλαγόνο. Το γεγονός αυτό προκαλεί την ευρύτερη έρευνα σχετικά με το πώς είναι δυνατό να καθυστερήσουν οι μεταλλαγές αυτές με τη χρήση διαλυτού κολλαγόνου, μια και έχει αποδειχθεί ότι η χρήση διαλυτού κολλαγόνου μέσα σε καλλυντικά προϊόντα αυξάνει την ελαστικότητα καθώς και την περιεκτικότητα σε νερό του δέρματος και βελτιώνει την λειτουργία των τριχοειδών.

    Το διαλυτό κολλαγόνο που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις εξάγεται κατευθείαν από τον ιστό νεαρών ζώων και πρόκειται για ένα παχύρευστο, μη διαφανές υγρό με 3.8 περίπου PH. Το συστατικό αυτό περιλαμβάνεται σε πολλά καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφορούν και διατίθενται για χρήση στο ευρύ κοινό.

    Η χρήση του διαλυτού κολλαγόνου μέσα στα καλλυντικά προϊόντα επιδρά πολύ θετικά στην επιδερμίδα και της χαρίζει ανανέωση, φωτεινότητα, ελαστικότητα και βελτίωση στις ρυτίδες.

    Προέλευση: Αγγλία

    Σοδειά: Καλοκαίρι 2017

    Διατηρείται: Σε σκοτεινό και δροσερό (5oC – 15oC) μέρος

    Προετοιμασία:
    Σε βρώσιμη μορφή θα προτείναμε να το καταναλώνετε δύο με τρεις φορές την ημέρα, κάθε φορά από ένα αρκετά κοφτό μικρό κουταλάκι(0,5 γραμ.). Αν θέλετε, μπορείτε να το βάλετε σε χυμό φρούτων σας για να έχετε μια καλύτερη γεύση. Σε περίπτωση που θέλουμε κρέμα-κεραλοιφή με κολλαγόνο προσθέτουμε 1-3γρ σκόνης κολλαγόνου σε 100γρ (1-3%) απιονισμένο νερό ή ανθόνερο.
    Κριτικές

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης